Vefa, unutmamak unutulmamaktır

Vefa, unutmamak unutulmamaktır

Liv Hospital Samsun yönetim ekibi her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaşlılar Haftası'nda huzurevindeydi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, Yaşlılar Haftası’nı yine çok yoğun geçirdi. Sahra Sıhhiye Okulu Bando Komutanlığı Yaşlılar Haftası Konseri verirken, Masal Bahçesi Anaokulu minikleri, Yakakent Çok Programlı Lisesi ve  Liv Hospital Samsun huzurevi sakinlerine moral ziyaretinde bulundu.


Liv Hospital Samsun yönetim ekibi, minik öğrenciler ve gençler bu yıl da büyüklerini yalnız bırakmadı, hediye ve çiçeklerle onları mutlu etti. Liv ailesini her yıl görmekten mutluluk duyan büyükler onları ilgiyle karşıladı, sohbet etti.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi  Müdürü Bayram Yücel, “ Her yıl olduğu gibi bugün de Liv ailesi yanımızda. Artık onlar bizden, içimizden biri oldu. Sağolsunlar büyüklerimizi önemsiyorlar ve ziyaret ediyorlar, huzurevi sakinlerini bu ziyaretlerle mutlu görmek bizim için en güzel şey.Vefa, unutmamak unutulmamaktır. Liv ekibine, bizlere her yıl Yaşlılar Haftası Konseri veren Sahra Sıhhiye Okulu Bando Komutanlığı’na, miniklerimize, gençlerimize minnettarız. Yüreklerine sağlık” dedi.