Uyar, 'Hedef 7 maç 21 puan'

Uyar, 'Hedef 7 maç 21 puan'

Futbol direktörü Yücel Uyar, kalan 7 maçta 21 puan alıp ligi şampiyon bitirmek istediklerini söyledi. Uyar, ' Kalan maçlarda kimse çok iyi futbol beklemesin. Sadece kazanalım yeter' dedi.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar, ligin boyunun iyice kısaldığını kalan 7 haftada oynanacak olan tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi. Uyar, “ hedefimiz 7 maçta 21 puan almak. Bunu başaracak gücümüz var. Bayrampaşaspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Bizim hedefimiz şampiyonluk ancak rakibimizde kümede kalma savaşı veriyor. Bu nedenle yerden kalkmadılar sürekli zaman çaldılar. Sahada futbol yoktu buna rağmen kazanmak güzel” dedi.

Yücel Uyar, hafta sonu Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçını da kazanarak Ankara’da oynayacakları Keçiörengücü maçına moralli çıkmak istediklerini söyledi. Uyar, “ Sakat olan Erhan Kartal ile kart cezalısı Cenk Niğde maçına hazır. Şu anda bir tek kırmızı kart cezalısı olan Erhan Şentürk eksik. Muhteşem taraftarımızın desteğini de arkamıza alarak Niğde maçını da kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu