Erdoğan: Büyük zafer elde ettik

Erdoğan: Büyük zafer elde ettik

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Başkan Erdoğan, Mustafa Şentop'un TBMM Başkanı seçilmesiyle ilgili Cumhur İttifakı'nın büyük zafer elde ettiği değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

-31 Mart'ta Hatay'ı belediyecilikte liyakatlı kadroya teslim etmemiz gerekiyor. Hatay'ı gönül belediyeceliğiyle buluşturmamız gerekiyor.

'CUMHUR İTTİFAKI ZAFER ELDE ETTİ'

-(Mustafa Şentop'un TBMM Başkanı seçilmesi) Bugün parlamentoda Meclis Başkanlığı seçimi vardı. Cumhur İttifakı büyük bir zafer elde etti. Az önce Sayın Bahçeli ile de görüştüm, Rabbim dedim inşallah bu birlikteliğimizi ülke genelinde de Cumhur İttifakı olarak bize zaferle nasip etsin.

-Bugün 16'ncı il mitingimizi gerçekleştiriyoruz. Millet 33 gün sonra sandığa gidecek. Beyler hala Ankara'da liste savaşı veriyor."

'SEN ÖNCE İLÇENDEKİ ÇÖPÜ KALDIR'

-CHP'nin İstanbul'daki adayı AK Partili Belediyelerde kültür merkezi yok diyor. Sen herhalde uzayda yaşıyorsun. CHP'nin İstanbul adayı 'Tüm mesire alanları milletin bahçesidir' diyor. O ayrı Millet Bahçesi ayrı. Önce sen ayrıldığın ilçendeki çöpü kaldır.

'MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLAYACAĞIM'

Yürüyen merdivene tersten binen, Kağıthane'ye 'Kağıttepe' diyen, İstiklal Marşı'nı dahi okuyamayan, seçimlerde oyunu bile kullanamayan gaf ebesi bir Genel Başkan'a böylesi bir ittifak yakışır. Yalanları, iftiraları yüzünden bana 2.5 milyon tazminat ödüyor. Bende ne yapacağım. Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım

Türk Bayrağını bile kongre salonlarına asmıyorlar. EY CHP, İYİ Parti siz bunlarla mı omuz omuza yürüyeceksiniz. Bunların kim olduğu ortada. Ne diyor Kürdistan diyor. Türkiye'de Kürdistan diye bir yer var mı? Kendine gel.