Suat Çakır: Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz

Suat Çakır: Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz

Samsunspor Basin Sözcüsü Suat Çakir, Pazar günü oynayacaklari Inegölspor maçini da kazanip, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Pazar günü 19 Mayis Stadyumu’nda karsilasacaklari Inegölspor maçini degerlendiren  Samsunspor  Basin SözcüsüSuat Çakır, “Kendi sahamizda Inegölspor ile karsilasacagiz. Inegölspor, ligin ikinci yarisinda iyi bir çikis yapti ve 5 maçini da kazandi. Çikista olan bir takim. Biz de Eyüpspor ve Ankara Demirspor galibiyetleri ile çikisa geçtik. Bu çikisimizi Inegölspor karsisinda da devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Teknik heyete ve takima güvendiklerini belirten  Suat Çakır, “Teknik Direktörümüz Ismet Tasdemir ve futbolcularimiza güveniyoruz. Pazar günü takimimiz, taraftarimizla bütünleserek Inegölspor’u puansiz göndermek istiyoruz. Bizim hedefimiz bir an önce bir üst lige çikmak. Bunun için de bu tür maçlari kazanmamiz gerekiyor. Takimimizda su anda moraller yerinde. Taraftarimizin da büyük destegiyle Pazar günü gülen taraf biz olacagiz” diye konustu.