'Sanayi sitesi kurulacak'

 'Sanayi sitesi kurulacak'

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçenin son 5 yılda sürekli büyüdüğünü artık küçük sanayi sitesi kurulmasının kaçınılmaz bir hale geldiğini ve bunu da yapacaklarını söyledi.

Salıpazarı  Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı  Halil Akgül, yeni dönemde Salıpazarı’na bir küçük sanayi sitesi kazandırılasının şart olduğunu söyledi. İlçenin özellikle son 5 yılda sürekli büyüdüğünü hem Salıpazarı ile  Samsun ve diğer ilçeler arasında hem de Salıpazarı’nda köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerleri arasındaki araç trafiği arttı. Bu kadar aracın olduğu yere de küçük sanayi sitesi mutlaka yapılmalı ve yeni dönemde yapacağım” dedi.

Halil Akgül yeni dönemde çok sayıda yeni hizmet yapacaklarını söyledi. Akgül, “ Mahalleye dönüşecek köy yollarımızda eksik olan ‘’SANAT YAPILARI’’ tamamlanacak. Elmadibi mevkiine kadar gidiş-dönüş bölünmüş yol projesi ile ilçemize ‘’ŞEHİR BULVARI’’ ilçemize kazandırılarak ilçemizin çehresi değişecek. İlçe sakinlerimizin temiz, düzenli bir ortamda pazar ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ‘’KAPALI PAZAR YERİ’’ ilçemize kazandırılacak.İlçemizin en önemli geçim kaynaklarından biri olan hayvancılığın gelişmesi ve canlanması için modern ‘’KAPALI HAYVAN PAZARI’’ siz halkımız için yapılacak. Son 5 yılda cazibe merkezi haline gelen ve nüfusu artmakta olan ilçemizde barınma ihtiyacını karşılayacak ‘’SOSYAL DONATILI KONUTLAR’’ yapılması sağlanacak Doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden uzakta Yavaşbey mevkiinde bulunan ormanlık bölgeye ‘’MESİRE ALANI’’ kazandırılacak.” diye konuştu.