Uyar ve Aztopal uyardı

Uyar ve Aztopal uyardı

Samsunspor'da deplasmanda alınan Sancaktepe yenilgisi sonrası sert önlemler alınıyor. Sportif direktör Mustafa Aztopal ve futbol direktörü Yücel Uyar futbolcularla toplantı yaptı sert uyarılarda bulundular.

Samsunspor Sportif direktör  Mustafa Aztopal ve futbol direktörü Yücel Uyar futbolcularla toplantı yaptı sert uyarılarda bulundular. İstanbul’da bir araya gelen  İsmail Uyanık ve  Mustafa Aztopal Samsun’da Yücel Uyar’ın da katılmasıyla üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Üçlü zirve sonrası Mustafa Aztopal ve yücel Uyar, futbolcularla yaklaşık 50 dakika süren bir toplantı yaptı.

Uyar, “ Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu takımda kimsenin alacağı olmaz. Başarının ödülü varsa başarısızlığın da cezası olacak. Hiç kimsenin sonsuz kredisi olmaz. Artık yeni ve güzel bir başlangıç yapma zamanı geldi” dedi.

Yücel Uyar, ligin boyunun kısaldığını artık her maçın final havasında geçeceğini söyledi. Uyar futbolculara, “ Hepiniz son derece yetenekli isimlersiniz. Kaliteli olduğunuz da gerçek ama başka bir gerçek var sahaya yansımayan kalite bir anlam ifade etmez.  Samsunspor formasını giymek herkese nasip olmaz. Samsunspor taraftarı sizlerden bizlerden başarı bekliyor. Bu takımın gerçek yeri süper lig. Burada hepimiz muhteşem bir başarı hikâyesi yazmak için varız. Sizlerden önümüzdeki maçlarda siminize ve geçmişinize yakışır futbolcu sahaya yansıtmasınız istiyorum” diye konuştu.