'Vezirköprü turizm merkezi olacak'

'Vezirköprü turizm merkezi olacak'

Vezirköprü Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Sadık Edis, önümüzdeki dönem Vezirköprü'nün hem Şahinkaya Kanyonu hem de Kunduz Ormanları'nı turizme kazandıracaklarını söyledi.

Vezirköprü Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Sadık Edis, önümüzdeki dönem Vezirköprü’nün turizm merkezi olacağını söyledi. Başkan Edis, “ Şahinkaya Kanyonu’na yatırım yapıp daha çok turist gelmesini sağlayacağız. Kanyonun etrafına seyir terasları, sosyal tesisler yapacağız. Ulaşım ağını iyileştireceğiz. Tanıtıma büyük önem vereceğiz. Kunduz Ormanları’nı da kış turizmine kazandıracağız” dedi.

İbrahim Sadık Edis, 3. dönem için aday yapıldığını belirterek ustalık döneminde ustalık dönemine yakışır eserler yapacaklarını söyledi. Edis, “ Bizim 3 bin kilometrelik yol ağımız var. Samsun’un en uzun yol ağına sahip ilçesi biziz. Yeni dönemde tüm mahallelerimizin alt yapısını tamamlamayı hedefledik. Tüm mahallerimize sosyal donatı alanları yapacağız. Göçü durduracağız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu