Albayrak:Pazarda farklı fiyatlar marketlerde farklı

 Albayrak:Pazarda farklı fiyatlar marketlerde farklı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, pazar ve marketlerde farklı fiyatların olduğunu söyleyerek marketlerle konuşacaklarını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Konferans Salonu'nda düzenlenen "Adım Adım Ekonomi Antalya" toplantısına katıldı.

Buradaki konuşmasında Gıda enflasyonuyla mücadele kapsamında, gıda komitesi toplantısını önceki gün gerçekleştirdiklerini söyledi.

akamlara baktığımızda enflasyonla topyekun mücadele programına destek veren birçok paydaşın yanında desteği daha az olanları ona göre değerlendiriyoruz." diyen Albayrak,"Gıda zinciri çarşıda pazarda nasıl, marketlerde nasıl bakıyoruz.  Pazarda farklı fiyatlar marketlerde farklı. Marketlerde istediğimiz rakamlar yok, marketlerle konuşacağız.  Öyle yok. Pazardakiyle marketteki arasında ciddi fark varsa, o zaman marketlerimiz beklediğimiz katkıyı yapmıyor. Marketlerde olduğu gibi diğer alanlarda çok daha net iyileşmeyi bekleyeceğiz. Bu süreçte daha güçlü performansı tüm paydaşlardan bekleyeceğiz."dedi.