Samsunspor Hazırlık Maçında Kazandı

Samsunspor Hazırlık Maçında Kazandı

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımımız, Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Yılport Samsunspor, Antalya'daki ikinci hazırlık maçını TFF 1.Ligin 
lideri Gençlerbirliği ile yaptı. Kaldığı otelin tesislerinde oynanan 
karşılaşmaya takımımız, Ahmet Altın, Erhan Kartal, Erkam, Nuri, İshak, Erhan Şentürk, Bünyamin, Savaş, Onur, Kubilay ve Bahattin onbiri ile çıktı.

Gençlerbirliği ile Hakan, Ahmet Oğuz, Berat Ayberk, Luccas, 
Alper, Yasin, Selçuk, Sessegnon, Nadir, Deniz, Nobre onbiri ile sahada  yer aldı.İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında takımımız skor üstünlüğünü de ele geçirdi. Sağanak yağış altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına teknik direktörümüz Taner Taşkın, 8 oyuncu değişikliği ile başladı. Şahin, Muhammet, Okan, Oğuz, Yılmaz, Canberk ve Ramazan'ın oynadığı ikinci yarıda,  ilerleyen dakikalarda Berat ve Enes de forma şansı buldu.
Takımımız,  62.dakikada Okan Dernek ve 75.dakikada da Enes İslam ile 2-0 öne geçti. Gençlerbirliği ise maçın 88.dakikasında Mert Nobre'nin ayağından penaltı ile golü buldu. Karşılaşmayı takımımız 2-1 kazandı.Öte yandan maçın ikinci yarısında rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde yere düşen Erkam Reşmen'in köprücük kemiğinde kırık olduğu tespit edildi. Hemen hastaneye kaldırılan Erkam, tedavi altına alındı.