''Belediyeler millete hizmet etme yeridir''

 ''Belediyeler millete hizmet etme yeridir''

Belediyelerin millete hizmet etme yeri olduğunun altını çizen AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, ' Biz bu bilinçle hareket edeceğiz.'' dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa DemirAtakum Artvinliler Derneği Lokali'ni ziyaret etti.

Mustafa Demir'e AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Ayhan ve mahalle Başkanı Adnan Çiçek eşlik etti.

Atakum Artvinliler Derneği Lokalinde konuşan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayıMustafa Demir  projelerini anlattı. Belediye web sitesinde oluşturulacak olan iletişim merkezine iletilen mesajlara en geç 7 gün içerisinde dönüş yapılacağının altını çizenMustafa Demir,  'Sizin görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli. Belediye web sitesinde oluşturacağımız iletişim merkezine ileteceğiniz sorunlara gerekli birimler tarafından en geç 7 gün içerisinde yazılı cevap verilecek. Sizin iletmiş olduğunuz mesajları aynı anda bende göreceğim ve takibini yapacağım. Burası millete hizmet etme yeri. Biz bu bilinçle hareket edeceğiz.''

''BANA ULAŞMADA SORUN YAŞAMAYACAKSINIZ''

Vatandaşların kendisine istedikleri zaman ulaşabileceklerini belirten Mustafa Demir, ''Bana ulaşmakta asla sorun yaşamayacaksınız. Kapımız herkese açık. Beni aradığınızda ulaşamadığınız zaman mutlaka gün içerisinde sizlere dönüş sağlayacağım. Milletvekilliğim döneminde de öyleydi bundan sonrada öyle olacak. Aradım ulaşamadım diye bir şey yok''

''SÜREKLİ SAHADA OLACAĞIM''

Yapılan işleri yerinde kontrol edecekleri için sürekli sahada olacağını ifade eden Demir, '' Belediye de oturmak bana göre değil. Yapılan işleri yerinde göreceğim. Sürekli sahada olacağım. Sizlerle bir arada olacağız. '' diye konuştu. Atakum Artvinliler Dernek Başkanı Erdem Demir ve üyelerle sohbet eden Mustafa Demir, üyelerin sorularını cevapladı.