AK Parti'de Ersan Aksu dönemi başladı

 AK Parti'de Ersan Aksu dönemi başladı

Cumhur ittifakına yönelik yapılan açıklamalar sonrasında görevden alınan AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman'ın yerine göreve getirilen Avukat Ersan Aksu görevi Karaduman'dan devraldı.

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, görevi devralmasının ardından basın toplantısı düzenledi.

 

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

 

Törende tebrikleri kabul eden İl Başkanı Av. Ersan Aksu"Sayın Cumhurbaşkanımızın - Genel Başkanımızın tasarrufları ve gördükleri lüzum üzerine Genel Merkezimizce Samsun İl Başkanlığımızda bir nöbet, bayrak değişimi yapılmasına dair karar alınmıştır. Bu karar sonucunda Genel Merkez yöneticilerimizin değerlendirmeleri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın da tensipleriyle AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevi 02 Ocak 2018 Çarşamba günü şahsıma tevdi edilmiştir. Hemen ifade etmeliyim ki bu, mesuliyeti ve şerefi yüksek bir görevdir.

Bu görevin şahsıma tevdi edilmesi ise şahsım için büyük bir onurdur. Üstlendiğim görev ve mesuliyetin idraki içinde; liderimize ve milletimize layık olmak adına samimiyet ve tevazu içinde inançla görevimi ifa etmeye gayret edeceğimi ifade ediyor, Yüce Mevlâ’dan, milletimize partimize ve partililerimize mahcup olmamayı diliyorum."

"Kendisinden nöbeti, bayrağı devraldığım çok kıymetli il başkanım ve meslektaşım çok değerli kardeşim Av. Hakan Karaduman kuruluşundan bugüne partimizin pek çok kademesinde görev almış, son olarak benim de başkanlığımı yapmış bir kardeşimizdir. Kendisiyle teşkilat hiyerarşisi içinde siyasi çalışmalar yaptık. Bugün itibarıyla bayrağı bana devretmiş olsa da kendisiyle siyasi ve şahsi ünsiyetimiz devam edecektir. Bu vesileyle değerli kardeşim, başkanım Av. Hakan Karaduman’a ve ailesine sağlık ve mutluluklar diliyorum."

"AK Partimizde memlekete ve millete hizmet davamız ve inancımız esastır. Bu itibarla biz teşkilat mensupları için davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın talimat ve tasarrufları, Genel Merkez Yöneticilerimizin karar ve talimatları esastır. Memleketimizin, milletimizin ve gönül coğrafyamızın ümidi ve güvencesi olan partimizde sevgi, saygı ve kardeşlik esastır. Kuruluşundan bugüne Samsunumuzda İl ve İlçe teşkilatlarımızda ve yerel yönetimlerimizde görev almış en üst kademeden en alt kademeye kadar tüm partili büyüklerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi iletiyorum. Ve hassaten bu süre zarfında ebediyete irtihal etmiş olan partili kardeşlerimize de Cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Bu duygularla programımıza iştirakinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, tüm Samsunlu hemşerilerime en kalbi saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum."

İlhan Demircioğlu