Samsun Haberleri: MHP'de Gözler 'Günaydın'a Çevrildi

Samsun Haberleri: MHP'de Gözler 'Günaydın'a Çevrildi

Yerel seçimlere az bir zaman kala Samsun'da büyükşehir belediye başkan adaylığı için hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. Bahçeli'nin Milletvekillerinden aday yapmayacağını açıklamasından sonra Erhan Usta olma ihtimali azaldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’ndeErhan Usta şoku yaşanıyor. MHP’nin Antalya kampında genel başkan Devlet Bahçeli’nin milletvekillerinden aday yapmayı düşünmüyorum demesi üzerine tabanın Erhan Usta beklentisi mucizelere kalırken başka partilerden kesinlikle trans fer olmayacak sözü ile de muhtemel Zihni Şahin hamlesinin önünü kapattı.


Milliyetçi Hareket Partisi’nde gözler 2014 yılı yerel seçimlerinde 194 bin 246 oy alarak yüzde 25.2 ile Milliyetçi Hareket Partisi’ni ikinci sıraya taşıyanFerhat Günaydın’a çevrildi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin, “ Ferhat hoca iyi bir partili ve dava insanı. Toplumun tüm kesimlerinden de kabul gören bir isim. Ferhat hocam da olabilir başka isimlerde olabilir. MHP gülü bir partidir ve alternatifleri her zaman olur” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu