Samsun Haberleri: Samsun'dan Gönderilen Türk Bayrakları Afrin'de Dalgalanıyor

Samsun Haberleri: Samsun'dan Gönderilen Türk Bayrakları Afrin'de Dalgalanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zeytin Dalı Operasyonu ile teröristlerden temizlenen Afrin'e Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerini göndermeyi sürdürmeye devam etti.

Geçen hafta Samsun'dan gönderilen Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan posterleri, Afrin bölgesinde Cinderesi ve Raju'da evleri, iş yerleri ve araçları süslemeye devam ediyor. Bölgede görev yapan Mehmetçik'in yanı sıra ÖSO mensupları ve bölge halkı, Samsun Büyükşehir Belediyesinin gönderdiği bayrak ve posterlere büyük ilgi gösteriyor. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Türkiye bu operasyon ile bir kez daha dosta düşmana, sınırlarımızda bir terörist devlet kurulmasına izin vermeyeceğini gösterdi. Ordumuz bizleri bir kere daha gururlandırdı. Bu kapsamda bölgeye gönderdiğimiz bayrağımıza ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın posterlerine, özellikle Türkmen soydaşlarımızın büyük ilgi göstermesi, bizleri ayrıca sevindirdi" dedi. 

Şahin ayrıca, Samsunumuzun 'yerli ve milli anlayışa sahip Büyükşehir Belediyesi, üzerine düşen görevi yerine getirdi, getirmeye devam ediyor. Dünyanın gözünün çevrildiği Afrin'de Samsunumuzdan gönderilen anlı şanlı bayraklarımızın dalgalanıyor olması, evlerin, araçların dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle donatılıyor olması, ne kadar anlamlı bir çalışmaya imza attığımızın da bir göstergesi. Ne kadar gurur duysak azdır"dedi.