Samsun Haberleri: 'Bir başarı yakalandığında ödüllendirilmeli'

Samsun Haberleri: 'Bir başarı yakalandığında ödüllendirilmeli'

Samsun Valisi Osman Kaymak, İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma teşkilat mensuplarını tebrik edip, başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Görev yaparken hukuk devleti gereği adli hizmetler savcılar gözetiminde yapıldığını ifade eden Vali Kaymak, “Bundan dolayı da Başsavcımız nezdinde adli savcılarımıza ve personeline çok teşekkür ediyoruz. Biz hukuksal olarak görevimizi yaparken Başsavcımız ve savcılarımızın talimatları doğrultusunda ortaklaşa çalışıyoruz. Çalışmalarımızı bu şekliyle yapmazsak bir hukuk devleti olamayız. Bütün iş ve işlemlerimizde savcılarımızla beraber olmak durumundayız diye düşünüyorum. İlimizdeki Jandarma ve Emniyetimizin uygulamalarından son derece memnunum. Samsun 17 ilçesi 1 milyon 300 bin nüfusu olan büyük bir şehirdir” diye konuştu. 


Bir başarı yakalandığı zaman anında ödüllendirilmesi gerektiğinin de altını çizen Vali Kaymak, "Olabildiği kadar bunu yapmaya çalışıyoruz. İlimizin gerçekten asayişini etkileyen olumlu ve olumsuz konularda yoğun bir çaba sarf ederek, teknik takibiyle organize olarak, gerek güvenlik, gerek terör, gerek asayiş, gerek istihbarat gibi çalışmaları yakinen takip ediyoruz” şeklinde konuştu. 


Konuşmaların ardından Vali Kaymak, çalışmalarda ayrı ayrı konularda başarı gösteren jandarma mensuplarını tebrik edip, başarı belgesi ile ödüllendirdi.