Aç kalma tehlikesi altındaki kuşlara Atakum Belediyesi ulaştı

Atakum Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde karla kaplı ormanlarda yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için doğaya yem bıraktı. 42 ayrı noktada besleme odağı kuran ekipler, yem ve su kaynaklarının üzeri karla kaplanan kuşların aç kalmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

1 / 5
Aç kalma tehlikesi altındaki kuşlara Atakum Belediyesi ulaştı
Kentin rakımı bin 350 metreye kadar ulaşan yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından yol açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Atakum Belediyesi, yaban hayatını da unutmadı. Karla kaplanan arazilerde yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için yemleme çalışması yapıldı.
Kızıla bürünen Kızılırmak Deltası tablo gibi Kızıla bürünen Kızılırmak Deltası tablo gibi Samsun'da 375 kişi destek AFAD gönüllüsü oldu Samsun'da 375 kişi destek AFAD gönüllüsü oldu Beyaza bürünen Samsun Kocadağ'da vatandaşların kar keyfi Beyaza bürünen Samsun Kocadağ'da vatandaşların kar keyfi Samsun'da KOM polisinden kaçak tütün mamulleri operasyonu: 33 kişi yakalandı Samsun'da KOM polisinden kaçak tütün mamulleri operasyonu: 33 kişi yakalandı Samsun, karnabahar üretiminde Türkiye 1'inciliğine yükseldi Samsun, karnabahar üretiminde Türkiye 1'inciliğine yükseldi Samsun Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne ziyaretçi akını Samsun Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne ziyaretçi akını Samsun'da aynı yerde peş peşe üç kaza Samsun'da aynı yerde peş peşe üç kaza