KAPAT

Kenan Şara Revizyonu: Betonarme tamamlandı, asfalt ve korkuluk çalışmaları sürüyor

Kenan Şara Revizyonu Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, projede betonarme imalatlarının büyük ölçüde tamamlandığını, yol ve bağlantı çalışmalarının ise aralıksız sürdüğünü açıkladı


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kenan Şara Revizyonu Projesi'nde çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan sahada incelemelerde bulunarak son duruma ilişkin bilgi aldı. Proje kapsamında Kalkancı çıkış yönündeki kol-1 ayağında betonarme imalatlarının tamamlandığını belirten Başkan Halit Doğan, iniş yönündeki kol-2 ayağında ise betonarme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.
Sahada banket, korkuluk ve asfalt imalatlarının aralıksız sürdüğünü aktaran Doğan, sahil bandında bulunan Batı Park bölümüne iniş rampasında da dolgu çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Kent içi ulaşımı rahatlatması ve trafik akışını daha güvenli hale getirmesi hedeflenen projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Doğan, 'Samsun'umuzun ulaşım altyapısını güçlendirmek, hemşehrilerimize daha hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz' dedi.
Uzaklaştırma kararı olan koca serbest kalıp yeniden eve gidince tutuklandı
Bafra'da yıl sonu sergisi
'Çocuklarda ishal ve kusma vakalarına dikkat'