KAPAT

Gaziantep'te bir evde meydana gelen patlama paniğe neden oldu

Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Haydarkenli Mahallesi'nde meydana gelen patlama, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı


Edinilen bilgilere göre, elektrik tesisatında meydane gelen kısa devre sonucu önce klima motoru patladı sonra patlamanın etkisiyle yakınında bulunan tüpün de patlaması üzerine yangın çıktı.
Olayı gören manalle sakinleri önce itfaiyeye sonra jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ekiplerin koordineli müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü.
Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı öğrenilirken, patlama ve yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.
Bölgede güvenlik önlemleri alınırken, İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri de sürece hızlı şekilde dahil olarak gerekli inceleme ve kontrolleri gerçekleştirdi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Mutfakta çıkan yangın evi küle çeviriyordu
Manisa'da feci kaza: 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti
Kayseri'de iki servis aracının çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasında