KAPAT

Erzincan'dan Erzurumspor'a Süper Lig yolunda tam destek

Erzincan'da sporseverler, Erzurumspor'un 1 Lig'de Boluspor ile oynadığı karşılaşmayı dev ekrandan izleyerek destek verdi


Ligin 35. haftasında Erzurum'da oynanan ve TRT Spor'dan canlı yayınlanan mücadele, Erzincan Dörtyol Meydanı'nda kurulan dev ekrana yansıtıldı. Meydanda toplanan çok sayıda vatandaş, komşu ilin takımı Erzurumspor'a tezahüratlarla destek oldu.
Karşılaşmada Erzurumspor, 6. dakikada Gökhan Akkan ve 43. dakikada Eren Tozlu'nun attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 78'e yükselten Erzurum temsilcisi, ligin bitimine 3 hafta kala liderliğini sürdürdü.
Maçı ilgiyle takip eden Erzincanlı sporseverler, Süper Lig'e yükselme yolunda önemli avantaj yakalayan Erzurumspor'a başarı dileklerini iletti.
Milli heyecan uyku uyutmadı: Binlerce vatandaş sabahın ilk ışıklarında alanlara akın etti
Pendik'te 20 bin kişilik milli heyecan havadan görüntülendi
Çorum'da yüzlerce vatandaş A Milli Futbol Takımı'nı birlikte destekledi