KAPAT

Çorum Belediyesi'nden gençlere spor dolu organizasyon

Çorum Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere yönelik 8 branşta yarışma düzenleyecek


Çorum Belediyesi, gençleri sporla buluşturacak yeni bir organizasyona imza atıyor. 'Gençlik Spor Oyunları', farklı branşlarda yarışmalarla gençleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleşecek etkinlikte corn hole, lazer tabanca atışı, bowling ve geleneksel okçuluk gibi farklı alanların yanı sıra langırt, penaltı atışı, basketbol şut yarışması ve dart olmak üzere toplam 8 branşta mücadele edilecek. 15-18 yaş grubundaki gençler için düzenlenecek yarışmalar sonunda kazananlara 20 adet bisiklet, 20 adet kulaklık ve 40 adet kaykay hediye edilecek.
Etkinliğe katılmak isteyenler için 3 Nisan'da başlayan başvurular 11 Nisan tarihine kadar devam edecek. Yarışmalar ise 13 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Katılmak isteyen gençler başvurularını Çorum Belediyesi'nin resmi web sitesinden yapabilecek.
Galatasaraylı eski yöneticilerden Lucescu sözleri
Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
10 yaşındaki karateciden 20 madalyalık büyük başarı