KAPAT

İran A Milli Futbol takımı, Kosta Rika maçına savaşta hayatını kaybeden çocukların fotoğrafıyla çıktı

İran A Milli Futbol Takımı, Kosta Rika ile Antalya'da oynadığı hazırlık maçına savaşta öldürülen çocukların fotoğraflarıyla çıktı İran'ın 5-0 kazandığı müsabakayı FIFA Başkanı Gianni Infantino da izledi


İran A Milli Takımı oyuncuları, bir otelin sahasında oynanan hazırlık maçında Kosta Rika ile karşılaştı. İranlı futbolcular, seremoniye savaşta öldürülen çocukların yanı sıra zarar gören tarihi yapıların fotoğraflarıyla çıktı. Seremoni sonrası ülkelerinin milli marşı okunurken, müsabakayı FIFA Başkanı Gianni Infantino da izledi.
İran, karşılaşmayı Mehdi Taremi'nin penaltıdan attığı iki gol, Mehdi Ghayedi, Mohammad Mohebi ve Ali Gholizadeh'in kaydettiği gollerle Kosta Rika'yı 5-0 mağlup etti.
2026 FIFA Dünya Kupası play-off final: Kosova: 0 - Türkiye: 0
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibullahzade'den dünya kupası açıklaması
A Milli Futbol Takımı'nda 3 değişiklik