KAPAT

Ordu'da uyuşturucu operasyonlarında 2 tutuklama

Ordu'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda gözaltına alınan ve adli mercilere sevk edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı


İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemek adına yürütülen çalışmalar devam ediyor. Ekiplerin son bir haftada yaptıkları çalışmalarda 19,37 gram esrar, 61 gram metamfetamin, 24 gram sentetik kannabinoid, 61,4 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 18 adet sentetik ecza maddesi, 0,63 gram eroin ve 1 adet ecstasy ele geçirildi.
Çalışmalar sonucunda 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
Şehit Muhammer Kara İlköğretim Okulu kapılarını açmaya hazırlanıyor
Üniversitede 76 ton atık ekonomiye kazandırıldı
Gündüz: ''Terörsüz Türkiye süreci, yoluna devam etmelidir''