KAPAT

Ordu'da yasadışı silah operasyonu

Ordu'da jandarma ekipleri tarafından yasadışı silah imal ve ticaretine yönelik yürütülen operasyon kapsamında bir kişi tutuklandı


Ekiplerin yaptığı çalışmalar kapsamında, M.D. (56) isimli şahsın Ünye ilçesinde yasadışı silah imalatı yaptığı ve imal ettiği silahları il merkezi ile ilçelerinde satmak amacıyla müşteri arayışı içerisinde olduğu yönünde bilgi elde edildi.
Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli şahsın ikamet ve eklentilerinde yapılan atamalarda, 15 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet tabanca şarjörü, 200 adet tabanca fişeği ve silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan ve karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. tutuklandı.
Serhat Aydın: 'Türkiye'de ilk defa 5 branşın aynı anda yapılabileceği tesisi sporcularımıza kazandırdık'
Karaman'da motosikletlinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı
İHA muhabiri Murat Çelik'e 'yılın yaşam haberi' ödülü