KAPAT

Okulda 'Gözleme Etkinliği'

Samsun'un Vezirköprü Öğürlü İlkokulu'nda Yerli Malı HaftasıTutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, düzenlenen 'Gözleme Etkinliği' ile kutlandı


Etkinliğe Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata ve Şube Müdürü Burak Akça katıldı. Protokol üyeleri, etkinlik boyunca öğrencilerle yakından ilgilenerek yerli üretim ve yerli malı kullanımının önemine dikkat çekti.
Program kapsamında öğrenci velileri tarafından hazırlanan gözlemeler hep birlikte yenilirken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, Yerli Malı Haftası'nı hem eğlenceli hem de öğretici bir etkinlikle kutlama imkânı buldu.
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Kaymakam Özgür Kaya başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata ve Şube Müdürü Burak Akçay'a teşekkür edildi.
Seyir halindeki otomobil alev aldı, facia kıl payı atlatıldı
Samsun'da Yapay Zeka Destekli Medya Uzmanlığı eğitimi sona erdi
Başkan Kul: 'Bilgiyle kuşatılmış bir nesil istiyoruz'