KAPAT

Yaban domuzu da üniversiteli oldu

Edirne'de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi çevresinde görüntülenen bir yaban domuzu, öğrenciler arasında esprili yorumlara sebep oldu


Edirne'de son günlerde yaban hayatı içinde yeterli yiyecek bulamadığı için yerleşim alanlarına yaklaşan bir yaban domuzu, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi çevresini adeta kendine mesken tuttu. Üniversiteye bitişik ormanlık alan ve kampüs içerisindeki yollarda dolaşan domuza öğrenciler ve personel ilgiyle karşılandı. Kampüs çevresinde sık sık görüntülenen yaban domuzu, öğrenciler arasında esprili yorumlara da sebep oldu. Domuzu gören bazı öğrenciler, 'Domuz da üniversiteli oldu' diyerek, o anları cep telefonlarıyla kaydetti.
Uzmanlar, kış aylarında yaban hayvanlarının ormanlık alanlarda yiyecek bulmakta zorlandığını ve bu nedenle yerleşim merkezlerine daha sık yaklaştığını belirterek vatandaşları uyardı.
Alkol alıp kaza yaptı, her şeyi unuttu ama eşini unutmadı
Mersin'de zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
AK Parti üyesi emekli banka müdürü milletvekillerine seslendi: 'Emekliye zam bizi yüzde 70'e götürür'