MAGAZİN

Özel bir gün bekleyen çiftler nikah için 24 Nisan 2024 tarihini seçtiler

Bilecik'te özel bir günü bekleyen çiftler, 24.04.2024 tarihinde nikah kıydılar.

23 Nisan coşkusu Nil Karaibrahimgil ile taçlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin finalinde Nil Karaibrahimgil sahne aldı. Merinos Parkı'na akın eden binlerce çocuk, Nil Karaibrahimgil'in şarkılarıyla unutulmaz bir 23...

Bando kuran veliler, mahalleye 23 Nisan coşkusu yaşattı

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir etkinliğe sahne oldu. Her bayram öğrencilerden oluşan bando takımında bu kez veliler de yer aldı. Veli Bando Takımı Denizli sokaklarında gösteri yaptı.

Yalın 20. sanat yılını 40 bin kişiyle kutlayacak

Söz yazarı, besteci ve şarkıcı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yıl dönümüne özel 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda dev bir konser verecek. Yalın, büyük konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şarkılar otizimli bireyler için söylendi

Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfı işbirliği ile gerçekleştirdiği konserde, Selahattin Altınbaş'ın ölümsüz eserleri kulakların pasını sildi.

Sahnelerin Diva'sından Mandalinci'ye tebrik

Türk Sanat Müziği'nin 'Diva'sı olarak adlandırılan Bülent Ersoy, yoğun geçen konser turnesinden fırsat bularak Bodrum'a tatile geldi.

Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı

Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, operasyonun başarıyla tamamlandığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Nuri Alço kalp pili takılmak üzere Ankara'ya sevk edildi

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi.

Oyuncu Barış Arduç, Kiğılı için kamera karşına geçti

Türkiye'nin önde gelen erkek giyim moda perakende markalarından Kiğılı, geçtiğimiz yıl başlattığı rahat ve özgüvenli dönüşüm stratejisinin yeni reklam kampanyasını, başarılı oyuncu Barış Arduç iş birliği ile hayata geçirdi.

Afyonkarahisar'da firari şahıs yakalandı

Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak cezaevine gönderdi.

Altın Kelebek ödüllü Semicenk 27 Nisan'da Volkswagen Arena'da

'Unutmak Öyle Kolay mı Sandın', 'Masal Gibi', 'Herkes Gibisin' adlı popüler şarkılarıyla milyonların kalbini kazanan Semicenk, coşkulu ve duygusal bir konserle 27 Nisan Cumartesi günü Volkswagen Arena'da, 24 Mayıs Cuma günü ise Gaziantep'te sahne alacak.

Dünyaca ünlü sanatçı Imany, haziran ayında Türkiye'ye geliyor

İlk albümü 'Shape of a Broken Heart' ile üç ülkede platin plak ödülü kazanarak geniş bir hayran kitlesi edinen dünyaca ünlü sanatçı Imany, Voodoo-Cello Türkiye turnesi kapsamında haziran ayında Türkiye'ye gelecek.

Tarkan, 'Yarının Köyleri' için yeniden kamera karşısında

Megastar Tarkan, Trendyol ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde yürütülen Yarının Köyleri projesi için bir kez daha kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin ilk aşamasında belirlenen 3 pilot köyden biri olan Adana'nın Kürkçüler K...

Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu'nun üstlendiği ve 1985 yılında Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü aradan geçen 39 yıla rağmen halen Yeşilçam'ın izler...

125 yıllık göyneğe gözü gibi bakıyor

Buldan'da tarihi çarşıda Meralce Giyim firması sahibi Meral Karapınar Çelebi, ailesinden kalan 125 yıllık göyneğini mağazada sergilediğini belirterek, 'Buldan bezinden üretilen göynek tamamen el işçiliği ile üretildiği için müşterilerimin dikkatini çekiyo...

Adanalılar Fatma Turgut konseri ile coştu

Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Fatma Turgut konser verdi.

Nuri Alço'nun son durumu hakkında açıklama yapıldı

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, 'Sevenlerine daha iyi haberler vereceğiz' dedi.

Nuri Alço'nun tedavisine Eskişehir Şehir Hastanesi'nde devam edilecek

Dün birtakım rahatsızlıklardan dolayı hastaneye giden Nuri Alço'nun tedavisine Eskişehir Şehir Hastanesi'nde devam edilecek.