Yüksel Yıldırım da 'Şehrinin takımına sahip çık' dedi

Yüksel Yıldırım da 'Şehrinin takımına sahip çık' dedi

Yılport Samsunspor'un yeni sezon öncesinde asalet, ateş, güç adıyla çıkarttığı formaların istenilen satış rakamlarını elde etmemesi hayal kırıklığına neden oldu.

Yılport Samsunspor'da yeni sezon formalarının istenilen sayıda satış rakamlarına ulaşamaması hayal kırıklığına neden olurken Samsunspor Yönetim Kurulu BaşkanıYüksel Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sitemini dile getirdi.

Yüksel Yıldırım yaptığı paylaşımda;

"Bu forma satışları beni çok üzmeye başladı! Almamakta direniyorsunuz. Pek anlamış değilim. Hani 100.000 forma satın alınacaktı. Bir oyuncunun bile transfer ücreti ödenemiyor bu forma satışları ile. Haydi bir Forma kampanyası başlatalım hep beraber. Hedef 100.000 Forma satışı!"ifadelerini kullandı.

Samsunsonhaber Yüksel Yıldırım'dan önce davrandı

Yüksel Yıldırım paylaşımında forma kampanyası başlatılması konusunda çağrı yaparken Samsunsonhaber olarak 'Şehrinin takımına sahip çık' adı altında başlattığımız kampanya çerçevesinde Samsunspor taraftarlarına forma hediye etmeye başlamış ve bu konuda farkındalık oluşması adına gayret içine girmiştil. Samsun’da bir ilk olarak başlattığımız kampanya ile Samsunspor sevdalılarına Samsunsonhaber olarak forma hediye ederek kampanyaya şimdiden destek çıkmış durumdayız.