Kan donduran açıklama! Öldürüp attık

Kan donduran açıklama! Öldürüp attık

Müge Anlı'nın programına katılan ve 2018 yılından beri kardeşini aradığını söyleyen Mahmut Aykurt, çelişkili ifadeleriyle izleyenlerin dikkatini çekti.

Müge Anlı'nın programında 2018'den beri kardeşini arayan Mahmut Aykurt canlı yayındaki açıklamalarıyla Müge Anlı'yı bile şaşırttı.

Akyurt son olarak gizemli bir kişinin kendisini arayarak "Kardeşini öldürüp attık" dediğini söyledi.

Burhan Aykurt'un evlilik vaadiyle kandırıldığı da iddia ediliyor. Hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler hem de sosyal medyada olayı inceleyenler ağabeyMahmut Aykurt'un çelişkili ifadelerinden şüpheleniyor.

Kayıp Burhan Aykurt'un kuzeni Mehmet Karakaya ise, "Mahmut'un konuşmaları kimseyi ikna etmedi. Bu programda Burhan ele alındığında 50 kişi birden izledik ama kimse Mahmut'un ifadelerine inanmadı." dedi. Müge Anlı'nın soruları sonrasında Mahmut Bey'e eşinin de inanmadığı ortaya çıktı.

Herkesin aradığı ortak cevap ise; kardeşini öldürdük diyen gizemli kişi nasıl oldu da Mahmut Bey'e ulaştı? Bu sorular hala cevabını bulmuş değil. "İzmir'e gidiyorum" diyerek ortadan kaybolan Burhan Aykurt'un nerede olduğu henüz belli değil.