Yüksel Yıldırım: Cumhurbaşkanına Söz Verdim, Bizi Yakından İzliyor

Yüksel Yıldırım: Cumhurbaşkanına Söz Verdim, Bizi Yakından İzliyor

Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım bir haber kanalına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz verdiğini ifade eden Yıldırım, Erdoğan'ın Samsunspor'u yakından takip ettiğini ifade etti.

Bir haber kanalına özel röportaj veren Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu BaşkanıYüksel Yıldırım, çarpıcı ifadeler kullandı.

"Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz, çıkaracağımıza inanıyoruz ve çıkmak için de ne gerekiyorsa onu yapacağız." diyen Yıldırım ardından şu ifadeleri kullandı."Benim hedefim 5 senelik ve bir vizyon planı yaptım. Samsunspor A.Ş.'nin altında bu ikinci senemiz. İnşallah Samsunspor'u Süper Lig'de kalıcı yaptıktan sonra Avrupa hedefimiz var.

Allah bize inşallah o günleri gösterir. Cumhurbaşkanımıza da sözüm var. Samsunspor’u kendisi de yakından izliyor. Dedim ki, Türkiye'de böyle bir reform yapıyorum. TFF de bu tür modelleri çoğaltarak, yani dernekçilikten çıkarıp şirketleşmeye götürerek, her kulübün birer sahibi olacak modeli destekliyor. Samsunspor işi hem bir rol modeli hem de bir gönül işi."