Samsunsonhaber'in ilk forma talihlisi belli oldu

Samsunsonhaber'in ilk forma talihlisi belli oldu

Samsunsonhaber.com'un 'Şehrinin takımına sahip çık' adı altında yaptığı forma kampanyasının ilk talihlisi belli oldu. Buse Kavalcı Samsunspor Store'dan istediği formayı seçerek teslim aldı.

Bir sevdadırSamsunspor. Bu sevdayı paylaşan büyük Samsunspor taraftarına seslenerek ‘Şehrinin takımına sahip çık’ sloganı ile başlattığımız forma kampanyasının ilk talihlisi 23 yaşındaki Buse Kavalcı oldu.


Talihlimize formasınıSamsunsonhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bilik teslim etti.

Samsunspor Store’dan istediği formayı seçen Kavalcı; “Bu formayı gururla giyeceğim” diyerek şunları söyledi; " 1996 yılında Samsun'da doğdum. Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisiyim. Sivil toplum alanında aktif olarak yer almaktayım. Katıldığım kongre ve toplantılarda Samsunsporlu oluşum ile öne çıkmaktayım. Yeni nesil kadar şanslı olamadığım için 2009-2010 sezonunda şehrimin takımı ile tanıştım. Hediye gelen bir forma ile başladı Samsunspor sevdam. Klasik bir durum olan "Babadan gelen sevda." olarak değil annemin desteği ve Samsunspor sevgisi ile günden güne yeşerdi. 10 yıldır Samsunspor stadında aktif bir şekilde yer aldım. Gerek tribünde gerekse lisanslı ürün alarak destek olmaya çabaladım. Kulübümüzü lig fark etmeksizin destekledim. Süper lige çıktığımızda maçta da stattaydım küme düştüğümüz Sivas maçında da stattaydım. İsmail Uyanık ile birlikte eski Samsunspor günlerine döneceğimize inancım sonsuz. Kulübün kadın taraftara olan desteği kombine ve kadınlar günü store indirimi, kadınlar günü maçı gibi etkinliklerle tribünlerdeki kadınların artacağına inanıyorum ve kulübe desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"