Samsun yolunda zincirleme trafik kazası

Samsun yolunda zincirleme trafik kazası

Samsun-İstanbul yolunda 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

D-100 Samsun-İstanbul karayolunda yaşanan kazada 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.Havanın Yağmurlu ve yolun kaygan olmasından dolayı Virajı gelen bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyerlere çarptı.

Kaza, D-100 İstanbul-Samsun karayolu üzerinde bulunanBeygircioğlu köyü'nde yaşandı.Havanın yağmurlu ve yolun kaygan olması sebebiyle viraja gelen bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. kazada yaralanan bulunmazken, kazayı gören diğer sürücülerin aniden yavaşlaması ve durmaya çalışmaları sebebiyle 11 araç şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek zincirleme trafik kazasına karıştı.

Kazada 3 araç içerisinde toplam 7 kişi yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılardan M.Ş. ve A.K.Ş., olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonraHitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar R.K., İ.D., A.E.D., Ü.D. ve D.K. ise ambulanslarlaOsmancık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.


Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Öte yandan başka kazaların meydana gelmemesi için jandarma ve polis ekipleri birçok tedbir alarak trafiğin sağlıklı bir şekilde seyretmesi için önlemleri arttırdı.