Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Sert Sözler

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Sert Sözler

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden siyasi görüşünü gözler önüne seren Tuğçe Kazaz, Ekrem İmamoğlu'nu topa tuttu.

Tuğçe Kazaz'dan S400 Mesajı ile İmamoğlu'na gönderme Bir dönemin çok konuşulan isimlerinden eski manken Tuğçe Kazaz, şimdilerde siyasi fikirleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Tuğçe Kazaz son olarak attığı S-400 twiti ileEkrem İmamoğlu’na yaptığı gönderme ile en çok konuşulan isim oldu.

ŞOV YAPIYOR

Bir dönemin dini tercihleri ile çok konuşulan isimlerinden eski manken Tuğçe Kazaz, şimdilerde siyasi görüşleri ile bir kesimin tepkisini çekmeye başladı. Son dönemin en sık konuşulan haberlerinden olan Rusya ile yapılan S-400 Füze Savunma Sistemi anlaşması hakkında attığı twit ile gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun şov yaptığını

S-400’LÜ GÖNDERME

31 Mart seçimleri sonucunda kazanan taraf olarak Anıtkabir’de bulunan Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Ekrem İmamoğlu’nun imzası, seçimlerin iptali sonrası defterden kaldırılmıştı. 23 Haziran seçimleri sonucunda yeniden İstanbul Büyükşehir Başkanlığı’na seçilen Ekrem İmamoğlu, tekrar Anıtkabir’e giderek Anıtkabir Özel Defterini imzalamıştı. Ekrem İmamoğlu’nun bu hareketini şov yapmak olarak değerlendiren Tuğçe Kazaz, attığı S-400 ile ilgili tweet üzerinden Ekrem İmamoğlu’na gönderme yaptı.