İstanbul Kastamonuspor'da yeni yönetim belli oldu

İstanbul Kastamonuspor'da yeni yönetim belli oldu

İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü'nün, gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısının yeni yönetimi belli oldu.


İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığına seçilen İlker Dilek, konuşmasında 'Sporun bir yürek işi, futbol bir sevdadır. Biz yüreğimizi, sevdamızla birleştirip bir yolculuğa çıktık.' dedi.
İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Seçilen İlker Dilek, açıklamalarda bulundu. Dilek, 'İstedik ki yüreğimizi, sevdamızı hissettirebildiğimiz herkesle aynı heyecanı duyalım, gençlik ve spor aracılığıyla gençlerimizin geleceğine elimizden geldiği kadar ışık tutalım, yol gösterelim. Bu dayanışmanın ortaya çıkaracağı enerjiyle hep birlikte mutlu olalım' diye konuştu.
Yönetim tarzı, duruş, söylem, icraat ve ürettiği projelerle farkındalık oluşturan, gençliğe spor yoluyla gerçek anlamda hizmet etmeye gayret gösteren bir oluşum olduklarını dile getiren Dilek, şunları söyledi:
'Kısa sürede hayata geçireceğimiz projelerle önce Fatih ilçesine daha sonra İstanbul genelinde ve sonunda da Türkiye genelinde bir gençlik ve spor kulübünün nasıl hizmet etmesi gerektiğinin en büyük örneği olacağımıza inancımız tamdır. Tüm icraatlarımızı ortak akılla, istişarelerle belirleyip her şeyden önce şeffaf bir yönetim tarzıyla gerçekleştiriyoruz. Bizlerin tek hedefi, tek amacı var; Kastamonu ismi altında Türk gençliğine ve Türk sporuna hizmet etmek. En büyük mutluluğumuz değerlerine sahip çıkan, vatanını, milletini seven, dini ve milli hassasiyetlere özen gösteren sportmen bir gençlik yetiştirmek olacaktır. Bizim asıl amacımız budur.'

'İcraatlarımızı takip edin ve bizleri denetleyin'
Eski Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katkılarıyla kulübe tahsis edilen Kastamonu Eğitim Kültür ve Spor Merkezi'nin, gençliğe yönelik projelerin üretileceği ve bu projelerin hayata geçirileceği önemli bir merkez haline geleceğini dile getiren Dilek, şunları kaydetti:
'Burası yalnızca Kulübümüzün ve burayı birlikte kullandığımız KASDER Fatih Şubesi'nin değil, İstanbul'daki bütün gençlerimizin ve hemşerilerimizin yararlanacağı bir merkez olacaktır. Burada Fatih Belediyemizle gençlik ve spor alanında, gençliğimize yön veren düşünceler ve fikirler ortaya çıkaracak. Kastamonu Eğitim Kültür Spor Merkezi, gençlik ve spor projelerinin yürütüleceği bir merkez olacaktır. Burası gençliğe yön veren bir düşünce merkezi konumuna gelecektir. Sizlerden ise istirhamımız, bu merkezin aslına ve misyonuna uygun bir şekilde faaliyetlerde kullanılıp kullanılmadığını denetlemenizdir.'

Gür: 'Daha da ileri hedeflere ulaşacağımızdan kuşkum yok'
Eski İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emrah Gür de, 'Futbolla, bir kulüple İlker Dilek sayesinde bir araya geldim. Kendisinin de yardımlarıyla bugünlere kadar uzun bir süre hizmet etme fırsatı buldum. İnanıyorum ki İlker kardeşimin çabaları ve emekleriyle bugün gelinen noktadan daha da ilerisine ulaşabileceğimizden hiçbir kuşkum yok' dedi.

İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü'nde yer alan isimler ve görev dağılımı ise şu şekilde:
İlker Dilek - Başkan
Şenol Özdemir - Başkan Vekili
Emrah Gür - Dış İlişkiler, Ar-ge Sorumlusu
Yaşar Çelik - İdari İşler ve Basın Sözcüsü
Sinan Altıkulaç - Asbaşkan, Amatör Branşlar Sorumlusu
Selçuk Bartınlı - Genel Sekreter
Ümit Şen - Asbaşkan, Altyapı Sorumlusu
Hakan Karakuş - Mali İşler Sorumlusu
Uğur Aykın - Sosyal İşler ve TFF İlişkiler Sorumlusu
Altan Aygün - A Takım Sorumlusu
Necati Gürsu - Halkla İlişkiler
Ömer Gülamoğlu - Sivil Toplum ve Eğitim Sorumlusu
Abdullah Özdemir -Tesisleşmeden Sorumlu
M. Necil Ülgen - Asbaşkan, Kurumsal İletişim ve Sponsorluk
Selim Özdemir - Kurumsal İlişkiler