Samsunspor Altyapıya Önem Veriyor

Samsunspor Altyapıya Önem Veriyor

Kırmızı-Beyazlıların Teknik menajeri Yücel Uyar 25-26 Haziran tarihlerinde Samsun'da kaleci antrenör eğitimi yapılacağını belirtirken yakın çevredeki iller ve ilçelerdeki antrenörlerinde çağırdıklarını söyledi.

Altyapı eğitimleri hususunda hareke geçenSamsunspor ve Teknik MenajerYücel Uyar 25-26 Haziran tarihlerindeki Kaleci Eğitimi konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Uyar "Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü Kaleci Antrenör Eğitim Sorumlusu Rasim Kara'yı da Samsun'a davet ettik. Kara deneyimlerini seminerde paylaşacak. Samsun başta olmak üzere yakın ilçe ve illerde kaleci antrenörlüğü yapan ve kendini geliştirmek isteyen bütün antrenörler davet edildi. Kaleci artık günümüz futbolunda en önemli mevkii durumundadır. Kaleci profili değiştiğine göre onları çalıştıran antrenörleri günümüz modern futbolun ihtiyaçlarına göre geliştirmeliyiz. Özellikle genç oyuncular ile çalışan antrenörler son derece önemlidir. Çünkü öğrettikleri her şey gençlerde kalıcı olmaktadır"ifadelerini kullandı. Teknik Menajer Uyar bu tür projelerin devam edeceğini söyledi.