Dönerci Kirli Bardak Yüzünden Müşterisini Dövdü

Dönerci Kirli Bardak Yüzünden Müşterisini Dövdü

Samsun'da bir dönercide çalışan garson ve müşteri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Samsun’da bir dönercide çalışan garson ve müşteri arasında çıkan “ayran bardağı kirli” tartışmasında garson, müşteriye şiddet uyguladı.Kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.


İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Osmaniye Caddesi üzerinde bulunan bir dönercide gerçekleşti.Belediyede sözleşmeli olarak çalışan İlker D. dönerciye girdi. İlker D. boş bir masaya oturduktan sonra garson Temel C.‘den ayran istedi. Bir süre sonra garson ayranı getirdi. D. ayran bardağının kirli olduğunu söyleyerek ayranın değiştirilmesini istedi. Bunun üzerine Temel C., İlker D.’ye başka bir ayran getirdi ve masasına koydu. Daha sonra ise ikili arasında ayran tartışması devam etti. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken Temel C., İlker D.’yi darp ederek iş yerinden dışarı attı. Darp sonrasında ise İlker D. gözünün altından yaralandı.

ŞİTTEDE UĞRAYAN KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU

İlker D.’nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri ekipleri sevk edildi. Temel C.’den şikayetçi olan İlker D. daha sonra sağlık ekiplerinceGazi Devlet Hastanesine götürüldü. Temel C. ise polis ekiplerince Gazi Polis Merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.