BİLNET Samsun'da Mezuniyet Coşkusu

BİLNET Samsun'da Mezuniyet Coşkusu

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü 2018- 2019 Eğitim Öğretim yılı Ortaokul 8. Sınıflar Mezuniyet Töreni Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci okul kurucularından Dr Hakan Özcan , idarecileriler , öğretmenler, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşması, Okul MüdürüDilek Eminoğlu  tarafından yapıldı. Okul Müdürü Dilek Eminoğlu, “Samsun Bilnet Okulları’nın ilk mezunları hepimiz için çok özel. Özgüvenleri yüksek, evrensel düşünme yetisine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, üreten, geleceğe yön verebilen bireyler yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır.” diye belirtti.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci okul birincisinemezuniyet belgesini vererek, tebrik etti.  Deveci “Büyük emeklerle yıl boyu çalışıp güzel bir başarı elde eden kızımıza hayat boyu başarılar diliyorum. Aynı başarıyı siz güzel öğrencilerimize de diliyorum. Sizlerin gözlerinde de aynı başarıyı görüyorum. Bizler sizler için varız, sizler ülkenin geleceğisiniz, gelecek güzel günler sizinle var olacaktır.” sözleriyle tüm öğrencilere seslendikten sonra, mezun öğrencilere nutuk hediye etti.

 Bilnet Okulları Samsun Kampüsü YatırımcılarındanDr. Hakan Özcan, güçlü ve donanımlı  eğitim kadrosu ile geleceğimiz adına   üreten,  sürekli düşünen, sorgulayan ve  kendini doğru ifade edebilen bireylerin  yetiştirildiğini söyledi. Liseye akademik açıdan tam donanımlı bir şekilde hazırlanan tüm mezun öğrencilerimize eğitim öğretim yaşamlarının bir üst basamağı olan lise yaşamlarında da aynı başarıyı göstermelerinin önemine değindi.

Ortaokul 8. Sınıf birincisiZeynep Ilgın Demirci arkadaşlarının coşkulu alkışları ile ‘’Okul birincisi olma onurunu yaşadığım bugünden itibaren yaşamım süresince Atatürk’ün açtığı yolda aileme, milletime, insanlığa faydalı olmak için çalışacağıma, ülkemin, dünyanın, insanlığın gelişimi için payıma düşeni yapacağıma söz veriyorum’’ dedi.

Mezun öğrencilere, mezuniyet ve başarı belgelerinin hediyelerinin verilmesi sonrası geri sayımla kep atan öğrenciler, hayallerine doğru ilk adımı atmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.