Ecrin Kurnaz'ın olayı çözülmeden bir yenisi eklendi...

Ecrin Kurnaz'ın olayı çözülmeden bir yenisi eklendi...

Esra Erol'da canlı yayın sırasında seyircilerin kanını donduran olay ortaya çıktı.

Gaziantep’te yaşamakta olan 14 yaşındakiGamze Rüzgar'ın başına gelen kan donduran olay gün yüzüne çıktı. Eniştesi olan Mehmet Ali Akkaya 14 yaşındaki Gamze Rüzgarı kaçırıp zorla tecavüz ettikten sonra uyuşturucuya alıştırarak fuhuş yaptırdı.

ÖZ ANNESİ TARAFINDAN SATILDI

14 yaşındaki kızın annesi hakkında herkesin içini ürperten gerçekler ortaya çıktı.Annenin kızı Gamze Rüzgar'ı para karşılığı tüpçü lakaplı Ali Kılıç’a sattığı öğrenildi. Esra Erol’da göz altına alınan vicdansız enişte Mehmet Ali Akkaya hakkındaki iddialar şok etkisi yarattı.


Gaziantep'de yaşanan kan donduran olayın detayları ATV’ de yayınlanmakta olan popüler program Esra Erol'da gün yüzüne çıktı. Gamze Rüzgar'ın eniştesi Mehmet Ali Akkaya'nın 14 yaşındaki küçük kız ile zorla cinsel ilişkide bulunduğunu ve uyuşturucuya alıştırdıktan sonra fuhuş yaptırdığını teyzesininde kendisini konsomatris olarak pavyonlarda çalıştırdığı öğrenildi. Vicdanları sızlatan en büyük olaysa Gamze Rüzgarın öz annesi tarafından bin TL karşılığında tüpçü lakaplı Ali Kılıç’a satılması oldu.