Beşiktaş'ta korkunç kaza: 2 ölü 8 yaralı

Beşiktaş'ta korkunç kaza: 2 ölü 8 yaralı

TEM Otoyolu Beşiktaş Harp Akademisi Tüneli geçişinde bir otomobil makas atmaya çalışırken diğer araca çarptı. Kazada ortalık savaş alanına dönerken 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

İstanbul Beşiktaş'ta  saat 02.00 sularında TEM Otoyolu Beşiktaş Harp Akademisi Tünel geçişi Edirne istikametinde kaza meydana geldi.

OTOMOBİL MAKAS ATARKEN DİĞER ARACA ÇARPTI

İddiaya göre seyir halindeki sürücüsünün henüz ismi belirlenemeyen  otomobil, makas atmaya çalıştığı sırada orta şeritte seyreden  panelvan araca arkadan çarptı.

KAZADA HER İKİ ARAÇ DA HASAR GÖRDÜ

Çarpmayla birlikte panelvan araç bariyerlere çarptıktan sonra yan yattı. Otomobil ise çarpmanın ardından bariyerlere vurdu.
Makas atan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kazada, 5'i çocuk 9 kişi yaralanırken, 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.  Kaza yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Yaralılar hemen  çeşitli hastanelere kaldırılırken, ağır yaralanan bir kişinin hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

POLİS KAÇAN SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

Kazaya karışan otomobilin sürücüsü yaralı şekilde olay yerinde kaçtığı ileri sürüldü. Olay yerindeki sağlık ekipleri ve vatandaşlar ise yaralının olup olmadığını öğrenmek için otomobil altında yaralı arama yaptı.

Panelvan araçtan valizlerin ve eşyaların savrulduğu görüldü.
Yaralıların kaldırılmasının ardından temizlik görevlileri yolda çalışma yaptı. Bir süre tek şeritten trafiğin sağlandığı yolda, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü.
Makas attığı ve olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.
Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.