Özkan Kurnaz ifade verdi! Ecrin Kurnaz olayı çözülüyor mu?

Özkan Kurnaz ifade verdi! Ecrin Kurnaz olayı çözülüyor mu?

Samsun'u dehşete düşüren minik Ecrin olayına ilişkin üvey amca Özkan Kurnaz ortaya yeni iddialar attı.

Müge Anlıile Tatlı Sert programında Türkiye’nin nefesini tutarak izlediği ve tüm Samsun’u dehşete düşüren minik Ecrin’in öldürülmesi olayına ilişkin zanlılardan üvey amcaÖzkan Kurnaz ortaya yeni iddialar attı.

HERKES BAŞROL OYNAMAK İSTİYOR

Müge Anlı'nın ekibine açıklamalarda bulunarak herkesin bu olayda başrol oynamak istediğini söyleyen Özkan Kurnaz,” Bu olayı gerçekleştiren kişi her şeyi çok iyi kurgulamış. Çok güzel oyun oynuyor. Tüm detayları da hesap etmiş. Ecrin'in ceset parçalarının bulunmasından bir gün önce ben o bölgeye gitmiştim. Peşimden Ecrin’e ait parçalar bulundu. Bu düpedüz bana bir kumpastır. Ecrin’in ayakkabısı da bilerek yolun üzerine bırakılmış” dedi.

Daha önce sürekli minik Ecrin’in bulunan ayakkabı teki üzerinde parmak izi bulunup bulunmadığını soran Özkan Kurnaz, bir diğer şüpheli komşu Muhammet Yahşi'nin 'Ayakkabı ıslak mendille silinmiş' iddialarına da cevap verdi. Özkan Kurnaz bu durumun oldukça şüpheli olduğunu ve Muhammet Yahşi'nin ‘Ayakkabı ıslak mendille silinmişe benziyor’ sözlerini hatırlattı.


Kurnaz; “ Muhammet Yahşi bu ayakkabının ıslak mendille silindiğini nereden anlamış. Bez yada başka bir şey demiyor. Direk ıslak mendil diyor. Bunu nereden ve nasıl bilerek söylüyor. Neye dayanarak söylüyor. Doğrudan ıslak mendil demesi beni şüphelendiriyor” şeklinde konuştu.