Samsun son dakika! Samsunspor'dan şok istifa

Samsun son dakika! Samsunspor'dan şok istifa

Yılport Samsunspor ekibinden Samsunsporlu futbolcu Celil Sağır Sosyal medyadan ayrılık mesajını yayınlandı

Yılport Samsunspor'un eski efsanevi oyuncuların'danCelil Sağır İsmail Uyanık'ın tekrar Başkan olarak Samsunspor'un başına gelmesi ile birlikte görev almış ve Scout ekibinde çalışmalara başlamıştı.

Celil Sağır Bu gün Sosyal Medya'dan payşatığı ayrılık yazısı taraftarları şok etti. Gelen yorumlardan'da anlaşıldığı üzereKırmızı Beyazlı taraftarlar oldukca üzüldü.

İşte Celil Sağır'ın Paylaştığı Ayrılık Mesajı:

SÜKUTUNDA BİR SESİ VARDIR ONU DUYACAK YÜREK LAZIM

Kırmızı Beyazlı Celil Sağır  “Sükutunda bir sesi vardır onu duyacak yürek lazım diyerek almış olduğum görev boyunca genelde hep sustum. Başkanıma söz verdiğim için bir yıl boyunca tüm çevremden,arkadaşlarımdan, gittiğim mekanlardan feragat ettim. Sonuna kadar bana verilen görevi yapmaya çalıştım. Tek hayalim; Aşağılanan, hor görülen, siyasilerin elinde oyuncak olan, kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan bu kulübü, eskilerin bildiği, yeni jenerasyonun bilmediğiEfsane Başkanımız olan İsmail Uyanık’ı buraya getirip bu Çınar’ı tekrar ayağa kaldırtmaktan ibaretti tek savaşım. Yıllarca uğraştım her şeye ve herkese rağmen , çok bel altı vuruldum taraftar sandıklarımdan ve tarafsız basın diye inandıklarımdan.

HERŞEYE RAĞMEN BAŞARILI OLDUM

Çok şükür onlara rağmen başarılı da oldum. Neticede Başkanımız geldi. Akabinde bana bir görev vererek beni onurlandırdı. Görevin ne olduğuna bakmadan sonuna kadar elimden geleni yaptım. Allah şahittir. Sezon başından buyana başarısız olmamız için adeta sıraya geçen zebaniler bir boşluk, hata yakaladıklarında hemen vurmaya başladılar. Kimilerinin gözünde Kan emici mi olmadık, kimi hocalarımızın, abilerimizin, arkadaşlarımızın gözünde boş insan mı olmadık. İlk önce bi başarısızlık varsa kendime düşen kısmını aslanlar gibi omuzlarım arkadaş. Gönül rahatlığıyla şunu söylim. İçerideki bazı kişiler gibi “kadroyu biz yapmadık” diyerek bulunduğu konumu idare edenlerden asla olmadım.

İSYANIM SORUMLULARA

İçeride onca hatalar, yanlışlar, gruplaşmalar olmasına ve de bizim bunları söylememize rağmen hiç bir hamle yapmayan kişilerden de olmadım. Evet ben hata yaptım arkadaş. Görevim olmamasına rağmen, vurdumduymazlığa daha fazla dayanamadığım için Sarıyer maçı sonrası soyunma odasını basmışlığımda vardır arkadaş. Aslında o isyanım her ne kadar futbolculara gibi görünse de konumunu kullanmayan sözde sorumlulara karşı aynı zamanda bir tepkimdi arkadaş.

YILLARCA SAMSUNSPORA PEŞLEŞ ÇEKEN KARAKTERSİZLER

Başkan bize güvenmiş, bizde onlara güvendik arkadaş. Bize kan emici diyen yılanlara şunu diyorum. Kurumlarında bankamatik memuru olarak çalışanların, kulübümüze gelirken aldıkları peşinat bedelleri; 9 kişilik Scout ekibinin kulüpteki yıllık maaş bedelleri karşılığıdır. Kulüpte kan emici diye adlandırılan kişilerin kim olduğunu kamu oyunun ve içimizdeki ve dışarımızdaki yılanların takdirine sunuyorum arkadaş. Türkiye de Scout ın bu kadar konuşulduğu başka bir camia yoktur. Sorun Scout değil, sorun yıllarca bu kulübü peşkeş çeken karektersizliğe karşı savaş veren bendim arkadaş. Herkes bir şey söylüyor şimdi. Kadro kötü idi, planlama kötü idi, hoca kötü idi, Scout kötü idi vs.. Sezon başı bu kadronun bu isimlerin ligin tozunu attıracak diyen yanar döner, yalaka, güya Samsunsporlu olan sözde köşe yazarlarının, nasıl fırıldak olduğunu gördü bu gözler arkadaş. Başarısızlık varsa herkes üstüne düşen kısmını üstlenecek. Sezon başı yapılan tüm transferlerdenHakkı Yeşilyurt, Emre Bayraktar, Celil Sağır, Taner Taşkın birinci derecede sorumludurlar arkadaş.

ADAM GİBİ AYAKTA DURACAKSIN

Devre arası transferlerinde ise tüm ekip kendine düşen payı, sorumluluğu almalıdır arkadaş. Yok öyle salağa yatma,kenara çekilme. Adam gibi dik duracaksın nasıl aldığın futbolculara güvendiysen, başarısızlıkta da o kadroya ve futbolculara sahip çıkacaksın arkadaş. Sezon başı almak istediğimiz bir çok oyuncu son anda ya vazgeçti, yada kulüpleri vermedi. Bu isimleri başkanımız açıklamıştı zaten..Alamadığımız, inandığımız bu futbolcular, takımlarını ya süper lige ya da PTT ligine yada PTT Playoff una sokmada büyük başarı göstermiş kişilerdir. Örnek mi? Abdülkadir Parmak(Anlaşıldı,son anda Ünal Karaman transfer yasakları bulunduğundan vazgeçti. Örnek mi Erkan Zengin(Teknik heyet istemedi) Örnek miEgemen Korkmaz(Abi modeli olarak sunduk,içimizden abi çıkartırız dediler) Örnek mi Mirkan Aydın Örnek mi Ömer Şişmanoğlu Vs. Bu isimler uzar gider. Diğer bir konu. Futbolcuların aldığı ücretler.

HATA HERKESİN

Yönetim kurulu ve başkanımız orada. Scout ekibi olarak tüm transferlerde ücret konusunda kesinlikle bir müdahalemiz olmamıştır.Bizi buradan vurmaya kalkanlar ahlaksız ve şerefsizdir. Bu isimleri söylerken de aslında aldığımız hemen hemen tüm oyuncular bana göre hepsi kaliteli isimler. Ama gelinen noktada bu kadroyu Takım yapamazsan, aile ortamı sağlayamazsan, futbolcuların özel hayatını dizginleyemezsen, içeriye sevgiyi, arkadaşlığı veremezsen, gruplaşmaya engel olamazsan bundan sadece Scout değil, Teknik Heyet, Genel Menejer, Teknik Menejer de sorumlu olur arkadaş.

SON SÖZÜM SAMSUNSPOR

Bu nedenlerden dolayı Efsane Başkanımın Samsunspor da devam etmem konusunda ki ısrarına rağmen, kulüpte devam etmememin Samsunspor a ve Başkanıma daha fazla katkının dışarda kalarak vermemin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bu anlamda benim için önemli olan Samsunspor menfaati ve gerçek Samsunspor’lu taraftarımızın takdiridir. Bu değerleri algılamayıp bu konuda Samsunspor u sadece kendisinin suradan bie şirketi gibi gören ve bu forma ile Gerçek Samsunspor Taraftarlarının gözünde efsane olmuş kişileri postalamaktan bahsedenler benim bu kararımı anlama gibi bir kapasitesi olmayacaktır arkadaş. Her şeyi para ile satın alabileceğini düşünenler, Anne ve baba sevgisinden başka hayatlarında başka bir sevgi görmeyenler, birden bire bu muhteşem taraftarımız sevgisiyle karşılaştıklarında şaşırmış olabilirler ne yazık ki. Ama şunu iyi bilmelidirler arkadaş..

Samsunspor sevgisi hiç kimsenin parası ile satın alınamayacak kadar değerlidir. Velhasıl, bu Çınar’ı son10 yıldır tribünde yerimi alarak gönülden desteklediysem bundan sonra da aynı şeyi yapmanın zevkini yaşayacağım inşallah arkadaş. Bizi gönülden seven Gerçek Samsunspor lu arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim. Sakın ha üzülmeyin. Bu kardeşiniz hep hayatında Dik durmuştur. Bu camianın içerisinde de kimseye Eyvallahı olmamıştır. Güçlünün yanında kaypak,korkak olmamıştır. Hele hele güç dengesi değiştiğinde fırıldak hiç olmamıştır. Son sözüm. Samsunspor.” diye mesajını yayınladı.

Haber: Ahmet Altürk