Samsun'da büyük bayramlaşma

Samsun'da büyük bayramlaşma

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Samsun protokolü ve halkı kent merkezinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu'nda buluştu.

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu'nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Samsun kent protokolü, siyasiler, işadamları ve Samsun halkı törende bir araya geldi.

Samsun Valisi  Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili  Çiğdem Karaaslan ve pek çok siyasetçi, Samsun halkıyla bayramlaştı.

Yoğun bir katılımın gözlendiği bayramlaşma töreninde katılımcılar arasında MLP Care Strateji ve Performans Grup Koordinatörü  Dr. Hikmet Çavuş , VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü  Dr. Hakan Özcan da yer aldı.

Bayramlaşmanın ardından konuşan Vali Osman Kaymak, bütün hedeflerinin Samsun’u daha iyi yerlere getirebilmek ve huzuruna katkı yapmak olduğunu belirterek, “Çalışıyoruz ve sizlere güveniyoruz. Bayramlaşmaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Emniyet kuvvetlerimiz de yoğun çalışıyor. Sınır boylarımızda operasyonlar devam ediyor. Tüm güvenlik kuvvetlerine başarılar diliyorum. Rabbim onları korusun” dedi.