Çarşamba Belediyesi'nden tasavvuf müziği konseri

Çarşamba Belediyesi'nden tasavvuf müziği konseri

Çarşamba Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Abdullah Paşa Meydan'ında Tasavvuf Müziği konseri düzenledi.

Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Mehmet Kemiksiz ve ekibi  Çarşambalılara konser verdi. Kemiksiz seslendirdiği eserlerle meydanı dolduran Çarşambalılara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Çarşamba Belediye Başkanı  Halit Doğan “Çarşambamızın yetiştirdiği, Türkiye’nin ünlü Tasavvuf Müziği sanatçısı Sayın Mehmet Kemiksiz ve ekibi birbirinden güzel tasavvuf musikisi eserleri okuyarak bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bizleri kırmayıp geldiler ve manevi duyguların yüksek olduğu güzel bir Ramazan gecesi yaşattılar. Çarşambalı hemşerilerimde meydanı doldurarak bu atmosferin oluşmasında en büyük katkıyı sağladı. Sayın Mehmet Kemiksiz ve ekibine, meydanı dolduran değerli hemşerilerime teşekkür ederim. ”diye konuştu.

Kendisinin de Çarşambalı olduğunu söyleyen Mehmet Kemiksiz “Doğduğum, büyüdüğüm topraklarda güzel bir gece yaşadık. Çarşamba meydanını dolduran güzel hemşerilerim sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bizleri dinlemeye gelen, meydanı dolduran kardeşlerim hepinize teşekkür ederim. Bu gece hemşerilerimle buluşmamıza vesile olan Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a ayrıca teşekkür ederim. ”dedi.