Samsun'da kaybolan Ecrin Kurnaz olayında flaş gelişme

Samsun'da kaybolan Ecrin Kurnaz olayında flaş gelişme

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde kaybolan minik Ecrin olayıyla ilgili Müge Anlı İle Tatlı Sert programına telefonla bağlanan bir izleyici Ecrin'in nasıl öldüğüne ilişkin bilgiler paylaştı.

Türkiye son bir aydır televizyon ekranlarına kilitlenmiş vaziyette Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde kaybolan minik Ecrin’i kim öldürdü? Sorusunun cevabını merak ediliyor.

Olayla ilgili Müge Anlı İle Tatlı Sert programına telefonla bağlanan bir izleyici Ecrin’in nasıl öldüğüne ilişkin bazı iddiaları paylaşınca tüm şüpheler Ecrin’in üvey amcası Özkan Kurnaz’a döndü.

Programa katılan izleyici Ecrin’in babaannesi Hacer Kurnaz’ın olayın nasıl olduğunu bir akrabasına anlatırken duyduğunu iddia ederek; “ Özkan kucağında Ecrin olduğu halde traktör kullanırken önüne köpekler çıkınca panik olarak Ecrin’i düşürdü ve traktörün tekerleri altında Ecrin’in kafası ezilerek öldü. Bu şekilde olayı Hacer Kurnaz bir akrabasına anlatıyordu” dedi.

ECRİN’İN BULUNAN AYAKKABISI ÜZERİNDE DE YENİ ŞÜPHELER

Ecrin’in bulunan ayakkabısı üzerinde şüpheler büyüyor. Ecrin’in kaybolmasının üzerinden 22 gün sonra bulunan ayakkabısının doğal şartlara maruz kalmasına rağmen tertemiz kalması normal görülmüyor.

Üvey Amca Özkan Kurnaz’ın parmak izi ısrarı üzerine daha da şüpheli hale gelen ayakkabının temizlenip parmak izlerinin yok edildikten sonra bulunduğu yere bırakıldığı konusu da gündemde.

Bugün yaşanan bir başka gelişme ise Ecrin’in diğer ayakkabısının da bulunması oldu. Ayakkabının sol eşi de bugün Kurnaz Ailesi’ne ait arazinin 100 metre kadar yakınında bulundu. 

SAMSUN VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Samsun Valiliği, 7 Mayıs’ta kaybolan ve 3 gün önce ona ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulunan “Ecrin Kurnaz” olayıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Valilik, Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Açıklamada, “07 Mayıs’ta Vezirköprü ilçesi Alancık Mahallesi’nde kaybolan 1,5 yaşlarındaki Ecrin Kurnaz’ı arama çalışmalarına; 16 Mayıs’ta tarihinde Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma devam etmek üzere ara verilmişti. 27 Mayıs'ta saat 17.30 itibarıyla jandarmanın talebi ve Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile arama çalışmaları yapmak üzere; 3 AFAD personeli ve kadavra arama köpeği olay yerine gitmiştir. 29 Mayıs’ta tarih saat 08.00 itibarıyla; gelen talep doğrultusunda devam eden arama çalışmalarına katılmak üzere 3 araç ve 22 AFAD personeli görevlendirilmiştir. Saat 12.35 itibarıyla; 25 AFAD personeli, 1 komando timi, 1 jandarma timi ve 5 orman muhafaza memuru ile arama çalışmaları devam edilmiştir. Saat 17.00 itibarıyla arama çalışmalarına 30 Mayıs’ta(bugün) devam etmek üzere ara verilmiştir. Bugün saat 08.00 itibariyle 22 AFAD personeli 1 kadavra köpeği, 1 komando timi, 1 jandarma timi ile arama çalışmalarına başlanmıştır” diye açıklama oldu.