'İlçemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz'

'İlçemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz'

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 31 Mart seçimlerinde göreve seçilen belediye meclis üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.Başkan Demirtaş 'El ele vererek birlikte İlkadım 'ın sorunlarını çözeceğiz' dedi.

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı  Necattin Demirtaş, ''31 Mart seçimlerinde göreve seçilen Belediye Meclis Üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

'İLKADIM'IN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ'

Ihlamur Cafe tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Demirtaş'a eşi Lütfiye Demirtaş eşlik etti.İftar öncesi eşi ile tek tek masaları gezerek meclis üyeleri ile tokalaşıp sohbet etme fırsatı bulan Başkan Demirtaş,'' İlkadım'ın sorunlarını birlikte çözeceğiz.Önümüzde zor günler var.Belediyemizde maddi olanaklı bir takım sıkıntılar var. Sizlerinde bilmediği bu sıkıntıları bizler belediyenin içine girince daha net gördük.

El birliği ile çalışmamız ve sorunları aşmamız lazım. Sizlerle çalışmak ve ilçemize hizmet etmekten gurur duydum ve her zaman da duyacağım. Sizlere şahsım adına sonsuz teşekkürlerim sunuyorum. İftar programımıza katılım gösteren tüm meclis üyelerimizin şimdiden ramazan bayramlarını kutluyorum. Aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazan bayramları yaşamalarını diliyorum''dedi.