Samsun'da Ecrin Kurnaz'ın cenazesi bulundu

Samsun'da Ecrin Kurnaz'ın cenazesi bulundu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kayıp olan Ecrin Kurnaz'ın cenazesi ormanlık alanda bulundu.

 Herkes Ecrin Kurnaz'ın cenazesi nerede, bulundu mu, Ecrin'e ne oldu sorularına cevap ararken acı haber 22 gün sonra geldi. 

Samsun'unVezirköprü ilçesinde 22 gündür kayıp olan 1 buçuk yaşındaki Ecrin Kurnaz'a ait olduğu düşünülen ceset parçaları ve çocuk ayakkabısı bulundu. Evin yaklaşık 4 kilometre uzağında Bağırsak Deresi mevkisinde Ecrin Kurnaz'a ait olduğu düşünülen ceset parçaları bulunmasının ardından üvey amca Özkan Kurnaz'ın jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Cumhuriyet savcısı olay yerine giderken, AFAD da bölgeye sevk edildi. 

Ecrin'in cenazesi bu alanda bulundu

Gözler üvey amca Özkan Kurnaz'a döndü

Özkan Kurnaz, uzunca süre yayına katıldığıMüge Anlı ile Tatlı Sert programından 'Samsun'da bazı izler süreceğim' diyerek ayrılmış ve Vezirköprü'ye gelmişti. Ecrin, günlerce arama kurtarma ekipleri tarafından aranmış ancak bulunamamışken Özkan Kurnaz'ın Samsun'a gelişinin ardından kısa bir süre geçer geçmez cenaze bulundu. 

Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz yaptığı açıklamada, 'Ormancılar evden uzak bir noktada bir bez parçası ve ayakkabı buldular. Çocuk ayakkabısı ve bez parçası. O bölgeye tekrar ekipleri sevk ettik. Şu anda net bir şey yok. Net bir şeye ulaşırsak bilgi vereceğiz' dedi.