Samsunspor'dan önemli açıklama

Samsunspor'dan önemli açıklama

Samsunspor'da sonucu merakla beklenen yönetim kurulu toplantısından ilk açıklama geldi. Camiayı bilgilendirme görevi Genel Menajer Mustafa Aztopal'a verildi. Aztopal gazetemize yaptığı açıklamada, 'İsmet Taşdemir ile ilgili verilmiş bir karar yok' dedi

Samsunspor'da sonucu merakla beklenen yönetim kurulu toplantısı bugün İstanbul'da gerçekleşti. Büyük hissedar Yüksel Yıldırım, Başkan İsmail Uyanık, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Genel Menajer Mustafa Aztopal katıldığı toplantıdan ilk açıklama geldi.

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal gazetemize yaptığı açıklamada, "Samsunspor A.Ş. Yönetimi, bugün İstanbul’da gerçekleşen toplantıda benden ve Teknik Menajer Yücel Uyar'dan geçmiş sezon ile ilgili bazı raporları istedi. Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve scout ekibi ile ilgili verilmiş bir karar yok. Hafta içinde her konuda gerekli adımlar atılacaktır." dedi.

Toplantıda alınan karar doğrultusunda Samsunspor camiasını bilgilendirme görevi Genel Menajer Mustafa Aztopal'a verildi.

Alınan karar doğrultusunda Samsunspor ile ilgili tüm açıklama ve bilgilendirmelerin Genel Menajer Mustafa Aztopal tarafından yapılacağı bildirilirken, yönetim Aztopal'ın dışındaki yapılacak herhangi bir açıklama yada yorumların dikkate alınmamasını rica etti.