'İstanbul'da demokrasi 23 Haziran'da taçlanacak

'İstanbul'da demokrasi 23 Haziran'da taçlanacak

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ''Binali Yıldırım, Türkiye'nin gözbebeği İstanbul'u geleceğe çok daha iyi hazırlayacak. Herkes kazanacak, Türkiye kazanacak. Bizler siyasi hakem olarak hep milletimizi gördük ve hep güvendik.' dedi.

23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde  Cumhur İttifakı adayıBinali Yıldırım'a  Samsun'lulardan tam destek geldi.


AK Parti  Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili  Yusuf Ziya Yılmaz, İstanbul'da 23 Haziran'da gerçekleşecek Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarına katıldı.

Samsunlu sivil toplum kuruluşu derneklerine yönelik çalışmalar kapsamında İstanbul'da bulunan  Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile birlikte İstanbul İl Başkanlığı'nda önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Samsunlulara gönülden sevgi ve selamlarını iletti.
Çarşamba Dernekler Federasyonu'nu ziyaret eden Yılmaz, federasyon başkanı Hayati Sözen ve federasyon üyeleriyle buluştu, seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'a destek istedi.

'İFTAR PROGRAMINDA BULUŞMA'

İstanbul'da seçim çalışmaları kapsamında Samsunlu derneklere yönelik buluşmalar gerçekleşti.İftar programında Samsun sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri ve dernek üyeleriyle bir araya gelindi.


Açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 23 Haziran'da demokrasi şölenin yaşanması için el ele gönül gönüle, büyük bir destekle seçim çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

''23 HAZİRAN'DA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANACAK''

İstanbul'un Türkiye'nin can damarı kentlerinden biri olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Herkesten Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a tam desteği bekliyoruz. İstanbul'da 23 Haziran'da tüm kirli oyunlar bozulacak, demokrasi yerini bulacak, taçlanacak. Bizler siyasi hakem olarak hep milletimizi gördük ve hep güvendik. Demokrasiye inanan, milli iradeye güvenen herkes İstanbul için en doğru kararı verecektir. İstanbul için önemli bir süreç devam ediyor. Bir olacağız el ele vereceğiz, gönül gönüle demokrasi içinde seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Binali Yıldırım, Türkiye'nin gözbebeği kentimizi geleceğe çok daha iyi hazırlayacak. Herkes kazanacak, Türkiye kazanacak. Sandıkta halkımızın kararını baş tacı yapacağız. Sandığa sahip çıkacağız, milli iradenin tam yansıması sağlanacak." dedi. Yılmaz, teravih namazını ise Yeni Bostana'da 15 Temmuz Cami'nde kıldı, vatandaşlarla buluştu.