Samsun'da kaybolan Ecrin Bebekten flaş gelişme

Samsun'da kaybolan Ecrin Bebekten flaş gelişme

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz olayında flaş gelişme amcası cinsel videolar izliyor ve...

Müge Anlı'da 18 gündür arananEcrin bebek olayında kan donduran bir gelişme daha yaşandı.Samsun'un Vezirköprü ileçesinde evinin önünde oynarken kaybolduğu iddia edilen 1,5 yaşındaki Ecrin'in üvey amcası Özkan'ın internette girdiği sitelerin dökümanı çıkarıldı. İzleyiciler şaşkına döndü.

Müge Anlı'da aranan Ecrin olayında sır perdesi aralanmaya devam ediyor. 18 gündür her yerde aranan Ecrin bebek ile ilgili bugün kan donduran bir gelişme daha yaşandı. 1,5 yaşındaki Ecrin'i en son gören üvey amcasıÖzkan Kurnaz'ın internette girdiği sitelerin dökümanı canlı yayına getirildi.

ECRİN AMCASI TARAFINDAN CİNSEL TACİZE Mİ UGRADI?

1,5 yaşındaki Ecrin'in altını ve üstünü değiştirdikten sonra evden çıktığını söyleyen üvey amca Özkan Kurnaz'ın internet geçmişi dökümanı canlı yayında ortaya çıkarıldı. Özkan Kurnaz'ın cinsel içerikli sitelere girdiği ortaya çıktı. AnneSevcan Kurnaz ise, " Özkan o videoları izleyip Ecrin'e bir şey yaptın mı? diye sordu. Özkan ise iddiaları yalanladı.