Samsun son dakika! Ecrin Kurnaz dosyası flaş gelişme

Samsun son dakika! Ecrin Kurnaz dosyası flaş gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Ecrin Kurnaz gelişmesi! 11 Gündür kayıp olan Ecrin Kurnaz amcası tarafından cinsel taciz edildiği düşünülüyor.

Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlananMüge Anlı ile Tatlı Sert programında,Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki evlerinin önünden 11 gün önce kaybolan Ecrin Kurnaz hakkında şok gelişme yaşandı! 17 Mayıs Müge Anlı canlı yayınında İbrahim Kurnaz,Ecrin Kurnaz'ın üvey amcası hakkında akılalmaz bilgiler paylaştı.


İbrahim Kurnaz, Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz'ın, Zeynal adında bir beyefendiye telefonda, "Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?" dediğini ileri sürdü.

Bahsi geçen kişi Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak, İbrahim Kurnaz'ın sözlerini doğruladı. Müge Anlı şimdi o telefon konuşmalarının peşinde!

Zeynal Bey, üvey amcaÖzkan Kurnaz'ın, çocuğun başına bir iş geldiğini düşündüğünü belirten ifadeler kullandığını öne sürdü.

Dün Müge Anlı canlı yayınında yaşanan gelişmenin ardından Zeynal Bey'in söyledikleri, şüpheleri Müge Anlı'nın, Özkan Durnaz'ın bölgedeki yetkililere, "Bu çocuk boğulduysa falan, bi yere gömüldüyse bulunduğunda parmak izi çıkar mı çıkmaz mı?" diye sormuşsun sözlerini canlı yayında paylaşması üzerine, Ecrin Kurnaz'ın annesi Sevcan Kurnaz sinirlerine hakim olamadı.Özkan Kurnaz'ın üzerine çekti.

ECRİN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? KAÇIRILDI MI?

Özkan Kurnaz ile babaanne Hacer Hanım'ın açıklamalarının ardından Özkan'ın Ecrin'e bir şey yaptığı, annesi Hacer Hanım'ın da bunu sakladığı düşünüldü. Hacer Hanım ise, asla böyle bir şey olmadığını söyleyerek, iddiaları yalanladı.