Gurbetçiler samsun'a ciddi yatırımlar kazandırdı

Gurbetçiler samsun'a ciddi yatırımlar kazandırdı

Yabancı iş adamları derneğinden Mustafa Demire ziyaret

Samsunlu Almancılar veYabancıİş Adamları Derneği (SAYİDER) Başkanı Cemil Bilici ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

HER DAİM DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

SAYİDER BaşkanıCemil Bilici derneğin her geçen gün büyüdüğünü vurgulayarak "Şehrimize ve Ülkemize katma değer katmak için Samsun’ da bulunan tüm gurbetçileri bir araya toplamayı amaç edinen derneğimiz, kurulduğu günden bu zamana  Altı yıllık süre zarfında, her geçen gün üyelerimizin sayısını artırarak, yurtdışından Şehrimize büyük sermaye aktarımına vesile olundu." dedi.

SAMSUN'A BÜYÜK YATIRIMLAR 

Başkanı Cemil Bilici"Gurbetçi kardeşlerimizin şehrimize çok ciddi yatırımlar gerçekleştirmiştir. SAYİDER’in bünyesinde çok ciddi sermayesi olan arkadaşlarımız mevcut olup, yer ve uygun zamanı beklemektedirler. Bu yatırımların kazandırılması için siyasetçilerimize büyük görevler düşmektedir. Bizler SAYİDER ailesi olarak, Türkiyemiz’in gelişimine katkı sağlayarak ve her daim devletimizin yanında yer alarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bizim tek derdimiz Türkiye, Dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlayanMustafa DEMİR Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.Samsun’umuza ve Ülkemize hayırlı olsun inşallah" diye açıkladı.