Samsun Piazza'dan anlamlı proje

Samsun Piazza'dan anlamlı proje

Piazza'da bir araya gelecek olan Instagram'ın en ünlü blogger anneleri 'Anneler Günü' kapsamında, kimsesiz çocuklara sevgi dolu tişörtler tasarlayacak. 

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi,   “Senin de Annenim” sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Instagram’ın en ünlü blogger annelerini kimsesiz çocuklar için bir araya getirecek. Ünlü anneler, etkinlik kapsamında sevgi dolu tişörtler tasarlayacak.

Düzenlediği birbirinden anlamlı etkinliklerle her özel güne ayrı bir önem ve değer katan Piazza, bu kez "Anneler Günü" nedeniyle önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

Instagram’da verdikleri anlamlı mesajlar ve paylaşımlarıyla binlerce takipçiye ulaşan Leyla Kuşatman, Kadriye Altınbaşak, Özge Yazıcı, Pelin Özcan, Deniz Ağaoğlu ve Serap Oğuztan  anneler ve çocuklarıyla buluşup, kimsesiz çocuklara tişört tasarlayacak.  “Senin de Annenim” projesi AVM’de duygu dolu anlar yaşatacak.  Sevginin gücünün iyilik dolu tişörtlere işleneceği etkinliğe katılım ücretsiz olacak. 

Instagram’ın en ünlü blogger annelerinin dahil edildiği  “Senin de Annenim” sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki buluşma 11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00-15.30 saatleri arasında Piazza'nın zemin kat etkinlik alanında gerçekleşecek. Anneler ve çocukları, hem kendilerine hem de kimsesiz miniklere hediye tişörtler tasarlayacak. Piazza yönetimi,  bu etkinlikte tasarlanan tişörtleri,  anne ve babası olmayan çocukları ziyarete giderek, hediye edecek.